konference Jídlo zblízka ve školním stravování
Kdy: 18. 3. 2021 13:30 - 15:30
Skutečně zdravá škola pořádá online konferenci s názvem Jídlo zblízka ve školním stravování - výhody a překážky využívání regionálních produktů ve školním stravování.
Na konferenci vystoupí:
- Tomáš Uhnák, analytik politiky potravinových systémů, výzkumník ČZU: Jídlo zblízka – výhody krátkých dodavatelských řetězců v oblasti veřejného stravování
- Radek Holomčík, poslanec Parlamentu ČR: Jak spojit české školní jídelny a české zemědělce – vize
- Karolína Kallmünzerová, manažerka programu: Skutečně zdravá škola jako nástroj k rozvoji konceptu jídlo zblízka ve školním stravování
- Monika Dobrovodská, expert pro odpovědné veřejné zadávání, Ministerstvo práce a sociálních věcí: Příklady dobré praxe ze školních jídelen v České republice i v zahraničí
Pro koho je konference určena: zřizovatelé škol, vedení škol, vedoucí a pracovníky školních jídelen, tvůrci politik v oblasti veřejného stravování.
Proč byste se měli účastnit: Řečníci představí inspirativní vize a příklady z České republiky i zahraničí, které ukazují, že spolupráce školních jídelen a místních producentů potravin může zásadním způsobem přispět k udržitelnému ekonomickému rozvoji venkovských regionů.
Přílohy
Konference_Jidlo zblizka ve skolnim stravovani_Program.pdf
Další informace
Časová náročnost
Doba trvání: 120 minutDatum poslední aktualizace: 11. 3. 2021 22:33